8 Kasım 2015 Pazar

Sosyal medya takip butonu ekleme

Bir kaç gündür bloğumda ki facebok, pinterest ,twitter, google plus ve  instagram sayfalarıma erişim için eklediğim gadget html kotlarını  değiştirmek  istedim. Daha önce bu kodları sosyal medyanın kendi sitelerinden aldığım html kodları ile yapmıştım. Fakat bir çok blog da çok  daha farklı,eğlenceli, sevimli , renkli görsellerİ görünce  bunlar nasıl yapılıyor diye web de araştırma yaptım. Bir kaç denemeden sonra  ve '' add this'' sitesine üye olup sitedeki  kodları da denedikten sonra  hiç biri istediğim gibi olmayınca uğraşmak istemedim ve  bıraktım.


15 yaşındaki oğlum Ali Emre ye bu isteğimi söyledim yapıp yapamayacağını sordum. Yaparım ama uğraşamam dedi para veririm deyince anlaştık yaklaşık 40 dakika uğraşıp bu ikonları hazırladı.

Sizde eğer bu renk bu şekil güzel bana uyar derseniz html kodlarını paylaşıyorum. Tek yapmanız gereken  bu kodu kopyalayın '' Yerleşim bölümü'' '' gadget ekle''  yi tıklayıp ''html/java script'' seçeneğini tıklayıp açılan sayfanın içerik kısmına yapıştırın ve kaydedin . Aşağıda ki gibi sosyal medya ikonlarınız olacak.Dikkat kırmızı ile işaretlediğim yerleri silip kendi profil hesap adınızı yazmayı unutmayın.Yoksa insanları benim sayfalarıma yönlendirmiş olursunuz.


 

<a href="https://instagram.com/ayseeergul/"><img alt=""
src="http://i.hizliresim.com/52z5Aj.png" /> </a>
<a href="https://twitter.com/ayseergul70"><img alt=""
src="http://i.hizliresim.com/WERMmE.png" /> </a>
<a href="https://plus.google.com/u/0/+AYŞEERGÜL"><img alt=""
src="http://i.hizliresim.com/QWGroG.jpg" /> </a>
<a href="https://www.facebook.com/aysergl"><img alt=""
src="http://i.hizliresim.com/D9qZZ6.jpg" /> </a>
<a href="https://tr.pinterest.com/aergl/"><img alt=""
src="http://i.hizliresim.com/J6BPEQ.png" /> </a>